Inhoudsopgave inlogsysteem

Mijn vraag staat er niet tussenAls ik op de link van mijn activatie-email klik dan wordt er aangegeven dat mijn account niet bestaat, wat nu?
Alle niet-geactiveerde accounts worden elke week op de nacht van donderdag op vrijdag verwijderd, dus waarschijnlijk is dat ook gebeurd met jouw account. Je dient je helaas opnieuw aan te melden. Als je de activeer e-mail niet binnen een dag ontvangt, kun je ons contacteren en zullen we je account handmatig activeren.
[TOP]


Hoe plaats ik het inlogsysteem op mijn website?
Het inlogsysteem heeft 2 verschillende codes die persee in de HTML geplaatst moeten worden en niet via een link geplaatst kunnen worden. Bovendien moet je ook een code speciaal in de HEAD kunnen zetten van de HTML. Mocht je dit niet kunnen met uw editor of niet begrijpen, dan is het helaas niet mogelijk om een inlogsysteem op uw website te zetten.

Het plaatsen van de codes:

1: Ga naar je code opvragen pagina en selecteer je editor en volg de stappen, als dit goed gaat, ga dan verder met stap 4, als u editor er niet tussen staat, gaat u verder met stap 2.

2: Kopieer de eerste code die op de code opvragen pagina staat. Deze code is voor het inlogscherm. Ga naar uw editor en plaats de cursor, de muis, op de plek waar u het inlogscherm wilt hebben. De code moet dan geplakt worden in de HTML in het BODY-gedeelte van de HTML.

3: Kopieer de tweede code en plaats deze in de HEAD van de HTML van de pagina waar de mensen naartoe moeten gaan wanneer ze zijn ingelogd.

Als u onderliggende pagina's hebt die ook beveiligd moeten zijn, dan moet deze code in de HEAD van de HTML van al die pagina's geplaatst worden.

4: Als het goed is moet nu het inlogscherm op de site staan, en moet het niet meer mogelijk zijn om op de pagina's te komen zonder in te loggen in het inlogscherm, maar eerst hebben we nog gebruikers nodig en moeten er nog dingen ingesteld worden!

-Als u ervoor kiest bij algemeen in het configuratiescherm dat gebruikers zich kunnen aanmelden, moet bij algemeen bij de standaardurl de url van de pagina komen te staan waar gebruikers naar toe moeten gaan wanneer ze zijn ingelogd.

-Als u handmatig gebruikers toevoegt, moet u ervoor zorgen dat bij de URL de link van de pagina komt te staan waar deze gebruiker na het inloggen naartoe moet. Dit is dus een beveiligde pagina.

LET OP: Als u gaat testen of de beveiligde pagina's wel echt beveiligd zijn, moet u er wel voor zorgen dat u een tijd lang daarvoor niet bent ingelogd! Er worden namelijk sessies aangemaakt, en als er nog een sessie openstaat, dan kun je op de beveiligde pagina's komen zonder opnieuw in te loggen.

Het is trouwens niet mogelijk om een knop te maken om uit te loggen.
[TOP]


Ik heb geen activatie-email ontvangen, wat nu?
Neem contact met ons op via contact in het menu rechtsboven op deze website en vul de velden met gebruikersnaam en dienst goed in. Als bericht schrijft u:

Activatie-emails niet ontvangen

Wij kunnen uw account dan gelijk handmatig activeren.

Dat het activatie-email niet wordt ontvangen kan liggen aan een spamfilter die onze e-mails als spam ziet, maar ook de e-mailadresssen van Tiscali en 12move blokkeren onze e-mails. Ook kan het zijn dat u uw e-mailadres niet goed heeft ingevuld. Als u dan inlogt in het configuratiescherm nadat u door ons geactiveerd bent, ga dan naar account toe in het configuratiescherm en controleer en wijzig eventueel uw e-mailadres.

[TOP]


Ik kan niet inloggen, hoe kan dat?
De volgende dingen kunnen er aan de hand zijn:

-Wachtwoord verkeerd ingevuld, let goed op hoofdletters en dergelijke, en kijk goed of caps-lock niet aanstaat. Let ook goed op of u uw gebruikersnaam volledig goed heeft ingevuld.

-Niet bij de goede dienst ingelogd, bij het inlogscherm moet je wel voor de dienst kiezen waarvoor u zich heeft aangemeld.

Als deze dingen niet het geval waren, probeer dan een nieuw wachtwoord aan te vragen en als dit niet helpt moet u zich helaas opnieuw aanmelden voor de dienst.

[TOP]


Mijn dienst staat al op mijn website, alleen ik kan niet meer inloggen omdat ik mijn gebruikersnaam niet meer weet, hoe kan ik dit weer te weten komen?
In de code of de link waarmee u de dienst op uw site heeft gezet is uw gebruikersnaam terug te vinden. U kunt altijd in de bron kijken van uw website, eventueel zoeken op het trefwoord: Webhelpje en u komt dan vanzelf bij de code uit die er dan zo ongeveer uitziet:

http://www.webhelpje.nl/gastenboek/gastenboek.php?name=webhelpje

webhelpje is hierin de gebruikersnaam. Dus wat achter name= staat is je gebruikersnaam waarmee je weer kunt inloggen op webhelpje.nl. Als je ook nog je wachtwoord kwijt bent, kunt u met de gebruikersnaam via het inlogscherm ook een nieuw wachtwoord aanvragen via wachtwoord vergeten.

Mocht het niet lukken om je gebruikersnaam op te zoeken op je website, terwijl de dienst er wel op staat, kunt u altijd een email sturen met uw gebruikersnaam en dienst goed ingevuld, en wij kunnen het voor u opzoeken.


[TOP]